Szenvedélyünk a hal - azaz halgasztronómia felsőfokon.

MyFish.hu

Tárkonyos háromhal leves (lazac-tőkehal-makréla)

2018. március 23. - Osztrigasommelier

 Lazac-tőkehal-makréla. Három nagyszerű ízű hal, három különleges ízű hal, három különböző ízű hal- együtt mégis egy csodálatos ízkavalkád, az aromák orgiája egy valóságos gasztronómiai szimfónia. A lazac hússzerkezete, nedves olajban gazdag, omladozó, minőségi és…

Tovább

Ínyencség vagy szimbólum, együnk fésűkagylót vagyis Szent-Jakabot

Fésűkagylók. Ilyen kagyló héján emelkedett ki Botticelli, Aphroditéja a tenger habjaiból, és ezek a szép kagylók nemcsak művészettörténetileg érdekesek, hanem kulinárisan is jelentősek. A Szent Jakab kagylók kagylóhéja nemcsak a Shell emblémában szerepel, de máig ez a…

Tovább
süti beállítások módosítása